HakanIlayda Kızlar oğlum 4. Ay atağında uykusu sıfıra indi ne gece ne gündüz sürekli ağlıyor bu durumu yaşayıp çözüm bulan varmı aranızda uykusuzluktan ölmek üzereyim 🤦🏼♀️😒
Deryatemiz HakanIlayda o kadar iyi anliyorum ki siziii bizim yeni bitti cok sukur 1 hafta surdu ama 1 yil gibi geldi ben sabirli olmaya calistim gecicegini biliyodum surekli emzirmeye ve sakinlestirip uyutmaya calistim hep
pinkooo_02 HakanIlayda bizden bahsetmissin 4 ay 10 günlük gündüz uyku sıfır gecede saatte 1 uyanır aglayarak uyanır sürekli ağlıyor sürekli meme mama reddide yaşıyoruz zaten bu ay hiç kilo almamış çünkü hicbirsey yemiyor bide alerjik bir bebek 😞
Cennet-Eserr HakanIlayda 5 ay 6 günlük uyumak istemiyor morarana kadar ağlıyor plates topu üzerinde çok minik ritimlerle Zıplayıp sakinleştiği an yarı mayışık yarı uyanık henüz daha kucağımda tutarken o şekilde beşiğine yatırıyorum hala kucakta hissi veriyorum bazen bu işe yarıyor şarkı söylüyorum bide yüZümü yüzüne deydirerek pış pış diyince de çabuk sakinliyor.
Deryatemiz HiraNigar 4 ay 10 gunlukken basladi 1 hafta surdu bizim suan Allaha sukur duzeldi uykusuda eski duzenine dondu
HakanIlayda Deryatemiz uyku düzenimizde pek oluşmadı acaba onu nasıl oluşturdunuz rutinleriniz nelerdi
Deryatemiz HakanIlayda belki tuhaf gelicek ama bizim oyle uyku rutinimiz yok acikcasi hic yapmadim uyku vakti geldiginde uyku zamanimiz gelmis odamiza gidelim diyorum konusuyorum onunla sonra oda karanlik olmasi icin tullerimizi kapatiyorum besigine yatiriyorum uyku arkadasina sarilip 2 dakika sonra uyuyo
HakanIlayda Deryatemiz bizim çok gaz sorunumuz oldu onun çözümünüde elde battaniyeyle sallıyarak bulduk şimdi ona alıştı bıraktığım gibi yatmıyor işim baya zor 🤦🏼♀️
Tubmah01 Bizim de 4.aya yakın başladı 20 gün sürdü ama bu sürede covid olduk bebeğimde oldu onunda etkisi vardır diye düşünüyorum. Çok zordu ama geçior sabredin. Eşinizden destek alın çok yorulduğunuzda yoksa bir süreden sonra yıpranıyorsunuz. Gündüz hiç sorun yoktu sadece gece uykuya geçeceği sırada yapıyordu o uykusuz ben uykusuz çok kötüydü. Uyku saati gelince hep karanlık ortama geçtim piş piş+süpürge sesinde uyuyordu onu açtım odadan hiç çıkmadım uyuyana kadar ve emzirdim sadece o şekilde dalıyordu uykuya tamamen dalmadan beşiğine koymadım. Başka da çare yok ne zaman isterse dayanamazsa o zaman uyudu artık . İşiniz zor ama biraz sabredin geçiyor 😊
Deryatemiz HakanIlayda ben instagramda bir bayanla tanismistim onun yardimi cok oldu bana uyku icin yaptigim yanlislarda. Aslinda butun desteklere biz alistiriyoruz bebekleri sonra zorlaniyoruz 😇
pinkooo_02 HakanIlayda sizin neye alerjisi var ne zman test yaptıniz birde hangi belirtiler var (inşallah ta olmaz gerçekten çok sıkıntılı bir durum mamada yemiyor tadı kötü diye aç kalıyor )