ozlemregoktug Sevgili anneler öncelikle nasılsınız iyisinizdir inşallah ☺️ bebeğim 5 ay 10 günlük ve erkek bebek yürüteç kullanan yada yürüteç hakkında fikri olan var mı ? Bana yardımcı olur musunuz çok kararsızım kullansam mı kullanmasam mı ?
canimbebegimm ozlemregoktug Bi ortopedi doktoru kendi çocuğuna özellikle erkek çocuğuna yürütec önermiyor illa bileceksin 5 10 dakika
Cicismoms ozlemregoktug bence kullanmayin ayaklaninca yürüme arkadasi alin daha faydali ve hızlı oluyor
elif_avc19 ozlemregoktug benim bebeğim 6 ay 24 günlük yeni yeni biniyor onuda 5 10 dk falandır oda hergün de değil ara ara
elif_avc19 ozlemregoktug bazı bebekler binmiyormuş benim diğer oğlumdada kullanmıştım bir zararını görmedim abartı şekilde kullanılmadığı sürece sorun olmaz diye düşünüyorum
ozlemregoktug Cicismoms aslında bu düşünce kafamda hiç yoktu zaten ama oğlum çok enerjik ve hareketli olunca bi an kafama girdi işte 😁
Minisinannesiii ozlemregoktug benim kardeşim 6 aylıkken binmeye başlamış annem sürekli koymuş yürütece biseyi yok Allaha şükür bende koydum oğlumu 2 3 ay fazla durdurmuyodum ama
Aselimmm3434 ozlemregoktug oglumuda koydum bi sıkıntı yaşamadım hiç tabi aşırıya kaçmamak gerek şuan kızım 7 aylik ara ara koyuyorum çok mutlu oluyor ayakları yere değince
ozlemregoktug Aselimmm3434 ya kız erkek ayrımı yapmak istemiyorum ama erkek bebeklere fazla önermiyolar testis sorunu için çoğu doktor böyle diyor
Minisinannesiii ozlemregoktug ne varsa eskilerde var bence ben oğlumu eski yöntemlerle buyutuyorum genelde 😀
cansu67cinkose ozlemregoktug merhaba 🌸 benim oglumda 8 aylik ben hala yurutece koymadim ama artik durmuyor emeklemiyorda daha surekli yuvarlaniyor desteksiz oturmadığı icinde cok yorucu oluyor buyudukce cok hareketli kucakda bile ayaklariyla itiyor doktorumuz onermedi bizede 9 aylik olsun kan degerleri kemik değerlerine bakilacak ona gore yürüme arkadasi ile desteklersin dedi
Uguralp ozlemregoktug benim bebegimde 5 ay 13 gunluk erkek bebek sizinki gibi cok hareketli ve surekli ya oturmak ya ayakta durmak istiyor ana kucagina koyamiyorum artik asagi kayiyor dusecek diye korkuyorum yatirincada cok agliyor 6. Ayi bitince almayi dusunuyorum bende en azindan bir isim oldugunda kisa sureli koyarim diyorum
Mihrimahim16 Kızım çok hareketli bir bebek nefes almak için aldım 2. El çok zorlandığım zaman 10 dk lığına koyuyorum WC ye gidebilmek için 😂
Selma_K ozlemregoktug Bana da yengem yürüteç verdi.Suan 6ay 7günlügüz birkac defa koydum oyuncaklariyla oynuyor biraz ama daha adim atma olayi olmadigi icin kendini ittiriyor sadece hareket edince de korkup aglamaya basliyor.Yengem vermese alma gereği duymazdim bu aylarda. Belki ilerde yürüme istegi olustugunda kullanilabilir.