Deletedmom636262 Sahrabalam Üniversitesi araştırma hastanesinde çok iyi doktorlar var bitane vardı unuttum adını oğlum orda ameliyat oldu cerrah ameliyat yaptı
AnnaKurt Mareşal de bir doktor vardı adını inan bilmiyorum aşırı iyiydi semoatikti sürekli sorduğum soru bombardımana bile tek tek cevap verdi. Erkekti valla adını bilmiyorum
Sahrabalam AnnaKurt çok teşekkür ederim Kars’tan gelicez biz Mareşal dediğiniz özel mi çok bilmiyorum kusuruma bakmayın
Sahrabalam Deletedmom636262 kızımın kan değerleri düşük duzenlı kullanmama rağmen düzelmedi iştah desen sıfır 1 yaşına Geliyor ek gıda almıyor reddiyor detaylı baktırmak istiyorum
Deletedmom636262 Sahrabalam benim oğlumunda düşüktü ameliyatı ertelendi ferrom kan ilacı ve yanında bişey daha vermişti doktor onu kullandım ayrıca kendimde sabah pekmez üzüm veriyordum çok zorlu bi süreç çünkü yemek istemiyorlar
Sahrabalam Deletedmom636262 inanın yoruldum peşinden ağzına bir kaşık lokma gitmesi için koşturmaktan yemiyor sadece meme ile yaşıyor
Sahrabalam Deletedmom636262 bu defa yıne yemezse aç kalır diye ksemıyorum da inanın bilmiyorum ne yapacagımı