mybabysygn Aşıdan önce ateş düşürücü verilir mi? Normalde vermedim hiç diğer aşılarda ama dr sadece bu aşıda verilebilir dedi
Kk41 mybabysygn benim bebeğimde ilk doz da ates yapmadı. Vermemiştim ne öncesi ne sonrası doktor da çıkarsa vermem gerektiğini söylemişti zTen
rumeysalbayrakaya mybabysygn aşıdan önce değil de sonrasında doktorumuz verin dediği için verdik ağır bi aşıymış ateşi çıkmasa da ağrı yapabilir demişti
Minelcbi mybabysygn ben aşıdan sonra vermiştim ilk dozda ateşi olmadı ama 2. Dondan sonrada hemen ilaç vermeme rağmen 2 gün boyunca aşırı huysuzdu ağrısı vardı belli ve ateşi oldu. 2 günde ilaç vermiştim
coktepkiliyim Normalde ateş çıkmadan verilmez ama doktorumuz aşıyı yapınca eve gider gitmez ve verdikten 6saat sonra tekrar vermemi söyledi çok ağır bir aşıymış
Mmeelliikkeee mybabysygn evet ateşi beklemeden aşıdan yarım saat sonra verdik hemen. İlk dozda 4 saatte bir 2. Dozda 6-7 saate bir iki gün verdik .. Dru söyledi tabi ama baya ateşlendi zaten
VelardaEdiz mybabysygn bizim doktorda aşıya gelmeden önce ver demişti ben öyle yapmıştı bide akşam vermiştim rahat etmişti sorun yaşamamıştık