Derinsart Glbahar sidefer yan etkisi en az olanmış bizim kızda reflü vardi doktor önerisiyle aldık cok sükür hic yan etki yapmadi aylardir kullayoruz
Musam Derinsart Demir damlasının reflüyle bir alakası varmı şundan dolayı sordum benim oğlumda da reflü var da biz ocean microfer kullanıyoruz
Sblatc ly35 demir damlalarının bi ölçüsü falan var mı? Bi faha ki ay sağlık ocağındaki hemşire kan ilacı vericem demişti ama sağlık ocağının ki iyi değişmiş. Kendim alırsam ona göre alayım
Morvy Glbahar bestiron 🙏🏻Kızım şişeyi gördüğü an heyecanlanıyor çok seviyor. Kabız olmadı şimdiye kadar🦋
Mavilii Ferrum kullaniyoruz. Kabızlık vs Bi sikayetimiz olmadi hiç. 8. Ayına kadar ocean kullanmistik ama pek Bi ise yaramamış. Doktorumuz ferrum önerdi. Demir depolarının dolması gerekli dedi
Musam Cinar_ada ocean microfer kilo başı bir damla şeklinde örnek vereyim 9 kilo bebeğiniz 9 damla vereceksiniz 10 kiloysa 10 damla gibi
Kuzeyinko Glbahar ben de baya araştırdım bestiron sipariş verdim içeriği en temiz olan buymuş ve değerleri yüksekmiş
Tucix Glbahar bestiron damla içiyor doktor önerisiyle, içeriği oldukça temiz, kabızlık ya da ishal şikayetimiz yok