Mizmizmyrtle 6 ay 11 günlüğüz günde bir bazen iki öğün veriyorum irmikli muhallebi bazen meyveli yoğurt bazen de çorba veriyorum kahvaltı öğlen akşam olarak sizler ne zaman başladınız acaba 3 öğüne geçmeli miyiz
Happyyavrum Mizmizmyrtle 6 da 1 7 de 2 ayın 1 ine de 9 aylık olacak 4 öğün veriyorum ama az az yani erken uyandığı için
Mizmizmyrtle AnnaKurt valla mı 🥵 ne bilim burda yazıyorlar ya kahvaltı falan verenler var bende daha başlamadım düşünüyordum kara kara 🤯
Ysmndmrl Mizmizmyrtle bugün dr kontrolündeydik 7. Ayda kahvaltı dedi bize şimdi sadece öğleden sonra çorba gece yoğurt
AnnaKurt ikikoalaanasi Uykusu vs nasıl? Sindirimi zorluyor genelde 3 yapmak yavaş yavaş gitmek lazım ama düzeni bulduysan devamkee
614408eoa Mizmizmyrtle ek gıda ya yni basladınız muhtemel een cok 1 ögün verilir oda doyurulcak sekilde degl sonra muhallebi tarzı ilk vermeyn pütürlü gıda yemek istemiyorlar sonra meyve versen sebze yemiyor cünkü sebze meyve gbi tatlı degl acıklayabildm insallh
Drkn Mizmizmyrtle 6 ve 7.aylarda 2 öğün en fazla bir çay bardağı okadar yemiyorlar zaten genellikle 8.ayda 3 öğün verebilirsiniz