Busara2735 bir kaç yere gizli kamera koymayı düşünüyoruz tabi ki ama çok da paranoyak olmamak gerek bence biz buraya Şırnak’tan bu yaz geldik yeni sayılır yani bakıcıburada diye bir site var oraya ilan vereceğim bir de Facebook’ta bir Aksaray grubu da var ordan da bir ilan vereceğim adaylarla görüşeceğiz bir ay benim gözetimimde bakacak yani
bir Deneme süreci de olacak ben hemşireyim gelemem ama eşim polis memuru dilediği zaman eve gelip kontrol edecek onun dışında Allah’a emanet. Burdan önce de oğlum baskıcıdaydı çok şükür bir problem yaşamadık. Sizin ki kreş için çok küçük yani toplu bir ortam bağışıklığı düşecek her gün düzeni değişecek size de ona da zor olur bence ben oğlum bakıcıdayken uyuyorsa sessizce çıkıyorduk evden dilediği kadar uyuyor evde kendi düzeninde oluyordu o bakıcımız da 1.5 ay ben evdeyken geldi kademeli Bıraktım çocuğum da alıştı iyi oldu siz de bu yöntemi deneyebilirsiniz ne kadar iyi olursa olsun kreşlerde bebeklerde hep ihmal olduğunu çalışanları bile söylüyor ama başka çareniz olmazsa tabi ki bırakacaksınız yapacak bir şey yok :)