RabiaKar Plump27 🤪kusura bakmayın çok güldüm ama çok hoşuma gitti eli bile memede olacak illa 🤪🤪yerim onların ellerini bizlere o kadar muhtaçlar ki bu koskoca dünyada güvende hissettikleri tek yer biziz çok güzel bi duygu ama eminim zorluğuda vardır 🥰
Plump27 RabiaKar hareketini kısıtlayıp geceleri uykumu bölsede hala kıyamıyorum. Varolsunlar. Allah bebek isteyen herkese böyle dert versin. Başka dert vermesin. ☺️
RabiaKar Plump27 kesinlikle bazen cinnet geçiriyorum ama o kadar çok isteyen varken rabbim sana vermiş kıymet bil diyorım 🥰
21Ada Deletedmom_49 memeden kesmeyi denesen ? Tabi doktorunuza bir sorun ama çok üzüldüm okuyunca :( yemeği eğlenceli hali getirseniz? Tabağını hayvan şekilleriyle süslemek gibii
Deletedmom_49 OmerNevra ayy hep öyle olsun gerçekten ben aşırı pişmanım.. keşke ek gıdayi önde tutsaaydim..
Deletedmom_49 queens yaa ciddi misiniz? Kesmek istiyorum ben de ama çok küçük dedi doktor🤧 3 aydır aldığı kilo 500 gr
Girlsmommy Deletedmom_49 aft tan dolayı yemiyor olmasın benim kızımda da aft çıkmıştı o hafta meme dışında bişey almadı ilaç kullandık geçti şükür