Mervenur11 6 aylık bebişlerinize günde kaç öğün neler veriyorsunuuz örnek menüler tarifler fikir alışverişi yapalıım 😊
EkiminAnnesi Mervenur11 Ben de şurda bekleyeyim 🙃 6 ay 1 günlük olduk, yarın kontrolümüz var. Tadımları hallettik sayılır 🙈
Eflin2021 Mervenur11 kızım 6 ay 6 günlük günde bir öğün veriyorum bi gün sabah yumurtalı püreler veriyorum ertesi günde yemek tarzı çorba türü şeyler not:bu verdiklerimi ilk başta 3 gün kuralına uyarak verdim çok şükür alerjik bi durum olmadığı için devam ediyorum.Örnek dün sabah bi yumurta haşlayıp içine tuzsuz lor muz ve kendi yapmış olduğum yoğurtla beraber sindirimi kolay olsun diye de 1 TK zeytinyağı koydum bugün de balkabağı çorbası yaptım 😊
Mervenur11 EkiminAnnesi bizde 6 ay 6 günlük olduk tadımlar bitti sayılır artık olabildiğince kahvaltılar meyveli yoğurtlar çorbalar falan denemeye çalışıyorum ama aklına bir şey gelmiyor insanın her şeyi de beğenerek yemiyor baya zorlu bir süreç
EkiminAnnesi Fatiss doktorum 5 ay 15 günlükken başla demişti. Bebeğim sofra görünce durmuyordu, kaşıkla yerken kendisi de ağzını açıyordu çok istekliydi. 5 ay 7 günlükken tadımlara başladık ama çok acele etmeden yavaş yavaş 3 gün kuralı ile gittim
Dfa EkiminAnnesi Nasıl başlayıp ilerlediniz ve neyle başladınız benimkide yeni 5 aylık oldu bir hafta sonra başlamayı düşünüyorum da tadimlara
EkiminAnnesi Dfa Ben öğlen sebzeyle başladım. Kabak, patates, havuç vs ikindi meyve verdim. Elma, armut, muz. Ama bunlar hep azar azardı tabi. Sebzeler bitince yoğurtla devam ettim arada yine sebze ve meyve deniyorum bu şekilde önerdi doktorum
EkiminAnnesi Betlnr ilk gün 1 çay kaşığı ikinci gün 1 tatlı kaşığı üçüncü gün 1 yemek kaşığı şeklinde demişti doktorum ama bebeğim istekliydi o yüzden ben çok ölçmedim son günler fazla bile verdim ama max 2-3 yemek kaşığı şeklinde oldu. Doktorum sonraları püre yaptığım sebzelerin içine haşlanmış pirinç de koyabilirsin dedi ama ben denemedim henüz
Betlnr EkiminAnnesi kaç aylıkken verdiniz valla bende iste bugün başladım hayırlısıyla 4 aylık oldu oğlum elma kaynatıp püre yaptım içine bir tane cici bebe koydum yedi işte sızın kaç aylıkken doktor dedi öyle
Katun Mervenur11 1 öğün veriyorum ama şu aralar yapamıyorum pek 7 aylık olacak gerçi günde 2 vermeyi düşünüyorum
Eliffymn Betlnr lütfen cici bebe vermeyin inanın içeriği sadece şeker, Instagramdan güncel anne diye bir doktor var takip edin isterseniz bebek yiyeceklerini inceliyor
Eliffymn Betlnr hele ki 4 aylık bebiş için cici bebe hiç iyi bir başlangıç değil, güzelim sebzeler meyveler ona çok çok yeterli
EkiminAnnesi Betlnr Hem 4 aylık erken hem cici bebe kesinlikle yanlış bir başlangıç. Paketli hazır gıdalarla ne kadar geç tanışırsa o kadar iyi.. çok şekerli gelmiştir bebeğinize. Biz 5,5 aylıkken tadımlara başladık
Momofulu Mervenur11 instagram sayfamı takip edebilirsiniz . Bebeğime yaptığım yemekleri reels videosu olarak paylaşıyorum vakit buldukça . Annelere de fikir olur 🙏🏽 cansuconkerozturk hesabımın adı😊