cikolatahurma Her şeyi denedim psikolojim bozuldu artık doktora ne zaman götürmem gerekiyor ne yapılmalı fitil kendimiz alabiliyor muyuz ? Bi yardım 😔 6 ay 5 günlük bebeğim
Ece__ cikolatahurma Bizim de başımıza daha yeni geldi. 2 gün yapamayınca doktoru aradık. Günde 3 kere bir çay kaşığı zeytinyağı verin dedi doktor. Verdik yapmadı. 3 gün olunca doktora gittik 7 gün yapamazsa gelin fitil veririz demişti. Bu arada kaka için kalın bağırsak masaj videoları var YouTube da yaptınız mı bilmiyorum ama faydalı olabilir. Bir de sıcak suyun içine oturtmak popoyu gevşetir, faydası olabilir demişti doktor bir de
cikolatahurma Glsn7581 dün sadece bir damla kaka yaptı çok sert değildi anne sütü alıyor ve ek gıdaya yaklaşık 20 gündür geçtik. 6 ay 5 günlük
cikolatahurma Glsn7581 küçük bi parça yaptı. Ayy sürekli kontrol ediyorum yapsa bende rahatlayacak da yok Var mı bir tavsiyeniz Ne zaman doktora götürmek gerekiyor bilginiz var mı acaba?
Gizemcaglar01 cikolatahurma sabah aynı durumdaydım bebeğimin karnına bebek yağı ile masaj yaptım sonra da ılık bir bez ile sardım 1 çay kaşığı zeytinyağı verdim baktım yapmış 4 gündür yapmadı cidden çok zor Allah hepimize Yardım etsin
Glsn7581 cikolatahurma balkabağı çorbası yapsanız yada bir tarif var 1 SB su 2 YK yulaf ezmesi 3-4 adet kayısı gün kurusu Yarim armut.kayisi ve yulaf haşlayıp yarim armut rendele yedir
cikolatahurma Gizemcaglar01 bizde zeytin yağı gün kurusu hiç bişey fayda etmiyor masaj her şeyi denedim yok
gzem_ctyk Benimki de 4 aylık 1 hafta yapmamıştı geçen hafta pazar yaptırdım zorla, poposunu yağladım, karnına bastırdım. Ondan sonra daha yapmadı yapmadığım şey kalmadı ama bir türlü yapmıyor doymuyor da mı yapmıyor acaba diye tedirgin oluyorum 😒
gzem_ctyk gzem_ctyk doktorumuz genel durumu iyiyse bi huzursuzluk veya karnında şişlik yoksa kabız diyemeyiz dedi ama ben yine de endişeleniyorum. Takip edin demişti
cikolatahurma gzem_ctyk 10 güne kadar normal yapar rahat ol eğer gihuzursuz değilse sürekli masaj yap bizde o zamanlar iyi geliordu şimdi fayda etmiyor
Ece__ cikolatahurma bizimki 1 aylık. Anne sütüne ek olarak mama da kullandığı için oluyor sanırım bu durum.