ogretmenanneeee Doğumdan beri mustelanın şampuanını sebamed in de sabununu kullanıyoruz . Kızım 2 yaşına giricek artık değiştirmek istiyorum. İçeriği temiz hangi şampuanı önerirsiniz anneler ? 🥰
goktugmehmet ogretmenanneeee doktor geçen gün bana becutan diye bi şampuan varmış onu önerdi ilk defa duydum açıkçası eşime aldırdım bebek sütünüde tavsiye etti onuda aldırdım çok beğendim kokusunu falan seba med kulanıyodum bende bunu saha çok beğendim ama
AnnaKurt Bunu kullanıyorum ben oğluma https://www.babymall.com.tr/johnsons-kral-sakir-isildayan-parlaklik-serisi-bebek-sampuani-500-ml-p-31579?gclid=CjwKCAjwloCSBhAeEiwA3hVo_dJi6vpidvJMxRXKzQbVO6UIEb2nQ7QMtDiwZ2nyy-2TfrzEabSZMhoCUSsQAvD_BwE
05042021 Doğduğundan beri dalin kullanıyorum valla hicbir zararını da görmedim analarımız sebamedlemi yıkadı bizi sanki 😂
Puffy 05042021 heh şöleee yeni yeni haller adamın açlıktan nefesi kokuyo kıçına don alamıyo millet mustela alıo die ortalığı yıkıo o da alıo. Allaha şükür durumum var kızım için herşeyi aladabiliyorum öle böle ama dalin kullanıyoruz çokta memnunuz 🥰
AnnaKurt 05042021 Puffy mesele para değil ki ya da marka yarıştırmak. Dalinin içeriği temiz değil eskisi gibi değişti o yüzden artık tercih etmiyoruz. Siz bilirsiniz tabi yinede
Puffy AnnaKurt canım benim biliyorum sözüm meclisten dışarı beni anlayan anladı. Mesela dalin iyi şimdilik bizde bi sorun çıkarsa değişiriz ama daha ilk bebeği durumu yok bişeyden anladığı yok o mustela almış bende alcam haydeee buyur burdan yak 😀 benim demek istediğim bu 😊