Güzel anneler bana bir akıl fikir verin oğlum 8 aylik mama hiç kullanmadım anne sütü aldı sadece 6 aylıga yaklaşırken ek gida tadimlarina başladım hiç bir sorun yoktu tadimlarda sonrasında yaptıklarımı yemesinde cokda Güzel ağzını açıyordu ama ben işe başlayınca 6ay 1 haftalikken basladim anne sütünü sagip bırakıyordum ama biberon kaşık bardak tabak kaşık biberon neyden denediysek asla icmedi ısrar ettiğimiz içinde ağzını kitlemeyi öğrendi ve asla açmadı ben yokken süt içmiyor çalışma sürem okadar uzun değil 08.30 15.30 içmeyince ben öğlen emzirmeyede geliyorum bur öğünde anne sütü almamis oluyir yani ama hiç bir şekilde ek gida kabul etmiyor ağzını çeviriyor kitliyor ağzını burde covid gecirdi o sırada ilaçları zorla verdik şimdi hiç açmıyor agzini ben ne yapacağım iki aydır yaklaşık mücadele ediyorum artık çok üzülüyorum sütüm yetmez sadcee die yalnız şöyle bir şeyi var kendi eline verseniz yer parmak besinleri ama çok küçük blw yapamıyorum çok korkuyorum zaten annm bakıyor oda korkar boğazına kaçarsa ama kendim yemek istiyorum diyor çocuk hep küçük besinleri yemiyor ama eline alıp oynuyor altta iki dışımız var usttekilerde gelmek üzere çok kabardı hep ona bağladım ama bu süreç geçecek demi?