Serra_Annesi Kızlar bebekler doğumdan sonra biraz şişliği gidince kilo kaybediyor ya tekrar doğum kilosuna ne kadar zamanda ulaşıyor ?
Eylusunannesiii Serra_Annesi 15 gunlukken sariliktan yatti kizim bi gece kilosu dogum kilosunun altındaydı 1 ay asisina goturdugumde 1 kilo kdar almıştı
Aliaslan1 Serra_Annesi 15.günde doğum kilosuna ulaşması gerekiyor. İlk bir hafta kilolarının yüzde onunu veriyorlar sonra alıyorlar
Aysgllylcn Serra_Annesi kızım 4kg doğdu hastaneden çıkarken 3800e düşmüştü 2 günde tekrar doğdu kiloya döndü 1 haftalıkkende 4250 olmuştu
Eylusunannesiii Serra_Annesi teni aşırı sarıydı gozlerinin beyazi bile hastaneye goturduk degeri yuksek cikti hemen yatisini yaptilar 1 gun fototerapi gordu ertesi gun çıkışımız yapıldı
Serra_Annesi Eylusunannesiii Anladım çok geçmiş olsun bende doğum yapalı 5 gün oldu sık sık emziriyorum inşallah sarılık olmaz
Eylusunannesiii Serra_Annesi ya bende cok sık emzirirdim ama nasil oldu anlamadim🥴 teşekkür ederim sizinde gozunuz aydin olsun saglikla buyutun bebeğinizi ❤️
Gktrkefe Serra_Annesi anne sütüyle sadece kilo alımı da hep iyiydi ayda 1,5 kilo alıyordu 4. Aya yeni girdik ölçüm yapılmadı daha bu ay biraz düştü galiba
tenceretavakuskana Serra_Annesi 4kg ustu dogdu oglum hastane cıkısında ıkıncı gun 3980 dık ıkı hafta sonra ılk kontrolu oldu doktorda 4700 falandı galıba ıkı hafta ıcınde dogum kılosuna donmesını beklıyolar yanlıs bılmıyosam aylıkta ortalama mınumum 500 gr alması gerekıyo
Serra_Annesi tenceretavakuskana maşallah 🧿 kızım 2815 gram doğdu. Hastaneden çıkarken tekrar tartmadılar kaç gram verdi bilmiyorum. Yarın topuk kanı aldırıcaz bakalım sağlık ocağında o zaman belli olacak