Melisssabella Merhaba kızlar 5 aylık kızım var. İlk 4 ay kayınvalidemle beraber kaldık doğum sonrasında bir gün bile gitmedi. evin tek çocuğunun ilk torunu canı gibi sevdi bana düşmedi çocuğum. sadece emzirirken.. çok atışmamıza rağmen o zamanlar olmadı. Yeni gitti ama haftanın iki günü yine kalıyor. Güvenli bağlanma en korktuğum olay. Oynuyorum kızımla öpüyorum kokluyorum ama güvenli bağlanma aramızda kurmuşmuyumdur çok korkuyorum ilerde ondan gelmez bana düşmez diye. yaşayan varmı çözüm için fikri olan?? Ayakta sallıyorum hep kucağıma bile alışmadı emdiği halde durmuyor memede 😔
Masalingonunannesi Valla bnmde yanimda kayinvalidem kaldi oda cok seviyor üstüne dusuyor ama sağolsun bebekle benim ilgilenmemi sagladi kendiee temizlikdi yemekti onlarla ilgilendi simdi kizim onun sesini duyunca yada görünce taniyor gülüyor sadece. Benim tarafimdan hic sıkıntı olmadi tamma babanne qnneanne olarak cok seviyorlar ama o kendi cocugunu buyuttu sende kendi cocugunu kendin buyutmelisin o mesajı vermesi lazimdi buyuk olarak her firsatta onda olmamaliydi
Ummik Telafi edebilirsiniz cocugunuz hala cok kucuk, su an siz bakiyorsaniz bag kurmak icin gec degil, kendinizi uzmeyin.