Yusuf__mom 9 aylık bebeğim 9 kilo az gibi geldi bana bu aralar iştahı yok diş çıkarıyor diye sizce normal mi kızlar çok kafama takıyorum yemek yemeğince üzülüyorum sadece anne sütü alıyor ek gıda çok az yiyor
Toprak2509 Yusuf__mom 18 aylık 9 kilo. Şu kilo postlarını bilerek mi açıyorsunuz. Hayır persentil tablosuna bakmayı da mı bilmiyorsunuz. Sağlık ocağı doktorlar vs hiç mi söylemiyor. Ben ölem ozamn ya (not 2kg doğdu)
Baakpnr- Toprak2509 benim yeğenimde öyle :) ama maşallah nasıl sağlıklı . Kilo her zaman iyi degıldır :)
Glsn7581 Toprak2509 ben de postların altına presentil tablosu yazıp duruyom ama bakıyorum gene aynı.kiyaslama mi yapılıyor anlamadim
Pelin05 Toprak2509 18 aylıkken 8 kg dı oğlum şu an 3,5 yaşında 13 kg böyle şeylere gerek var mı gerçekten üzülüyorum ben kıyas yapıldığında ya yetersiz hissediyorum kendimi
Bsraanur Toprak2509 kesinlikle artık anneler şuraya kilosu az mı çok mu postu açmasalar keşke doktora sorun yani burası kendini tatmin etme yeri değil benim oğlumda 19 aylık 9 buçuk kilo bizde mi açalım şimdi yani az mı çok mu diye her çocuk kendine özel bunu bi kabullenen yok
Sedagmlksz Yusuf__mom bence gayt iyi bizim de 9 aylık 8.800 kg gayet iyi sağlıklı denildi şükürler olsun ne bekliyorsunuz 15 kg olmasını mı ha bınu da sağlayabilirsiniz her gün pirinç unu muhallebi tıkarsanız çocuğa şişer problem olmaz ama bence sağlıklı olması daha önemli sizi bilemem
Toprak2509 Pelin05 aynen. Bende öyle birde yazıyorlar inatla. İnsan Bi persentile bakar bu ne böyle anlamıyorum gerçekten
Pelin05 Toprak2509 persentıl ne diyorsa ona göre doktora gidersin zaten ya olsun güzel anne üzülme sağlıklı olsunlar gerisi boş
ygmrrr-1254 Yusuf__mom ben öleyim o zaman 9 Aylik erkek 7650 Gr ne yedirsem kilo aldırmıyorum sizinkisi çok iyi maşallah