Meliska Merhaba kizlar kizim 4ay17 gunluk kulaklari agriyor elini surekli kulagina goturuyo tartistiriyo agliyor…memeyi bile iki gundur tutmuyor artik ne yapa bilirim doktor kulak damlasi verdi ama kulak damlasindan yana degilim kullanmak istemiyorum baska ne yapa bilirim…ve ne zamana kadar sürüyor bu durum
BuzluKahve Meliska Bebekler uykusu gelince, acıkınca, diş ağrısında yani her türlü durumda kulağını çeker. Doktor muayenede ne teşhis koydu damla verdi? Kulak önemli, ben olsam damlayı kullanırdım
Efuli6161 Meliska kulakları enfeksiyon mu oldu bence diş çıkaracak o sebeple kulaklarını yırtarcasına kaşıyor çene ağrısı kulağa vuruyor doktorumuz bize öyle söyledi ve akabinde çok geçmeden dişi çıktı..
Glsn7581 Meliska ya ben hastalanmayancocuk sayfasını takip ediyorum kadın sağlıkçı emzirme danışmanı.cogu kişiye bebeğin kulağına sütün yağlı yerinden bir oki damla damlat demiş ama ben kendi bebeğime denemediğim bir şeyi size nasıl tavsiye edeyim ki.iltihap mi var yoksa uykusu geldiğinde mi yapıyor onu bilemiyorum.
Meliska Efuli6161 damağida kasiniyor canim eline ne geçerse agzina goturuyo sinirleniyor…ne kadar sonra diş cikti ? Diş cikmasi için erken degilmi ?
Efuli6161 Meliska kızım tam 5aylık ve dişi çıktı yeni,erken çıkabiliyor..1ay bu şekil salya,kulak kaşıma,ne bulursa ağzına götğrme yaşadı sonrasındna çıktı damkalaeına bakarsanız beyaz beyaz diş yeri oluşmuştur yakındır çıkar sizinkinin de bence