Birkullanici Biber salçası soğan sarmısak kullanamıyorum hamileyim ,aynı şeyler yemekten gına geldi sarma yapim diyorum ama olurmu bilmem ben bardak başına iki soğan bir baş sarımsak koyarım normalde ama şimdi normal zamanddeğil varmı tarif ☹️
Siret Birkullanici Olur neden olmasın eğer baharattan tiksinmediysen güzel salça domates baharat koy içine maydanoz filan çok da güzel olur
kokusudalin Birkullanici ben bi keresinde soğan koymayı unutmuştum çok kötü olmadı ama harikada olmadı yani 😂
Selin1234 Birkullanici canım ben hamileyken sogan sarımsak salça yiyemiyorum ben çok defa salçasız yaptım sarmayı pirinç ile de yaptığım oldu bulgurlan da
Siret Birkullanici olur olur neden olmasın annem diyeni yaştır hoştur😃 sarma memleketi bir tokatlı olarak ♥️
Kagansmother Hic salça koymam sarimsakta koymam sogansix biraz eksik olur qma gayette guxel olur nanesini falan bol bol koyun hatta kuş üzümü varsa öyle de cok guzel olur
Siret Birkullanici Klasik aslında farklı değil de 😅 Pirinci sıcak su ile iyice ıslıyorum yumuşak olsun çabuk pissin diye Salça Nane Kırmızı toz biber pul biber Karabiber varsa reyhan içine seversen domates rendesi
Selin1234 Birkullanici ben pirinç domates rendeliyorum yazın yaptığım rende var bazende ondan koyuyorum susmak, nar ekşisi, nane pul biber limon, tavuk suyu bulyon karabiber bukadae
Birkullanici Siret Selin1234 kısmen sizin dediğiniz gibi yaptım et kavurdum koydum bide içine . Nar ekşisi limon bol koydum .içinin tadı güzldi inşallah pişince de güzel olur 😊