gulozmn
İlk şöyle yaptım. Sabah basladım, yanına yatarak emzirdim karnı doyunca sallanmak istedi sallamadım ağlamaya basladı. Sırtını ovaladım poposuna vurdum hafif yarım saat sürdü bu sekilde sonrasında uyudu.
öğlen denedim tekrar 15 dk düştü bu sefer öyle yapa yapa 5 dk kadar düştü 1 gün sürdü diyebilirim alışması ki asla ihtimal vermiyordum ortalıgı yıkardı aglamak için bi şansımı denemiştim sadece. Uyuduktan sonra uyku arkadasına sarılmayi cok sever bi süre onu kullandım su an pek ihtiyac duymuyor.
7.Ayda bir ara böyle tekrar sallanmak ister gibi oldu emzik kullanmıyordum mecburen emzik aldım sadece uykuya geçişte veriyorum emzigi verince uyku arkadasını unuttu.
8.Ayda hem odasını ayırdım hemde pışpışı bıraktım yine ilk seferler agladı. Yanına uzandım ee ee pışşpışş dedim veya şarkı söylüyorum yüzünü oksuyorum. İllaki bebeginizin dokundugunuzda haz aldıgı yerleri vardır eli kolu ayagı.:) 5 dk sürmüyor şimdi uykuya dalması.şuda önemliki bebegin tam anlamıyla uykusu gleince yapın. Mesela başta huysuzlanır biraz kulagıyla yüzüyle oynar uykusunun geldiğini belli eder zaten. Bekleyin biraz daha oyalayın ondan sonra uyku pozisyonuna geçin derim. Hem daha hızlı uyur hemde siz çok ugrasmamıs olursunuz