Liyazynp 8 ay 13 günlük bebegim var zeytin yagı her yemegine kullaniyorum artı 1 cay kaşıgı direk veriyorum kayısı suyu ve püresi kullandigim halde sùekli zorla kaka yapiyo buna nasıl bi çözüm bulabilirim
Med Liyazynp dulcosoft iyi geliyor ama benim bebeğim yaşında. 6 aydan sonra veriliyor deniyor ama yinede eczacınıza sorun.
Teemo07 Liyazynp avokado da verebilirsiniz. O da rahat yaptırır. Kabızlıgına kakasını sert olmasına mı yoksa bebeginin tepkileri den dolayı mı diyorsunuz.
Sevdemm16 Liyazynp ah ah bizde hep kabızız dontor diyor gececek alışacak 7 ay 27 günlüğüz bu arada. Doktor optifibre flora verdi (doğal bi fasülyenin lifiymiş ) hergün yarım paket yemeklerine katıyorum yoksa ağlaya ağlaya yapıyor.
Minikprenses_1 Forbiome probiyotik doktora danışıp kullanin kabızlığa iyi geliyor. Yoğurt çok yedirin
sumeyye53 Sevdemm16 benim bebeğm de sürekli kabız doktor meden böyle olduğunu söyledi mi ek gıdaya mı tepki veriyor acaba ne yapacağımı şaşırdım aetık ben de
Sevdemm16 sumeyye53 evet Doktor ek gıdadan diyor ve gececek diyor 9-10 ay olurda gecmeZse o zaman ikaç başlarız dedi
Teemo07 Liyazynp benim oglumun da genelde kakası sert, ama bu kabız oldugunu göstermez bence. Kabız oldugundaki yüz ifadesini biliyorum cunku. Çok nadirdir cıvık yaptığı mesela.. Genelde ya ayakları üşüdüyse ya da cok fazla lifli gıda tükettiyse.