Gizemlim Gunaydin herkese🎀 bebegim 48 gunluk uyanikken surekli dil çıkarma hareketi yapiyor emme refleksinden mi kaynakli bu durum. Yoksa dilinde yara falan mi var ben goremiyorum acaba☹
Neslim123 Gizemlim hepmi yapıyo yoksa arada sıradamı? Benim kızımda yapıyodu arada normal gelmişti bana normaldir yani bence
oglunucoksevenn Gizemlim annesi onun şimdi dişleri olmadığı için dili sürekli dışarı çıkıyor bu çok normal bizim bebeğimiz de öyle. Hem de emme isteğinden dolayı dilini çıkarıyor meme biberon her neyse onu arıyor. Çok normal zamanla azalır yok olur ☺️
Tweetyy Gizemlim gelisimin sürecinin bi parçası normalmiş. Sonra eller ağıza, ağızdan baloncuk cikarma, tuttuğu herseyi agiza sokma olarak devam ediyor. 3.5 aylik benimki sonraki asamayi bekliyorum 😄
Alpylmz2022 Gizemlim benim oglumda yapıyo 23 günlügüz bizde merak ettim ama nasıl sorcagımı bilemedim buraya baktım siz yazmışsınız
Gizemlim oglunucoksevenn ay ne biliyim hep oyle yapinca acaba dilinde yara var rahatsiz oldugu icin mi yapiyor diye dusundüm bian😀
Gizemlim Alpylmz2022 bende internete falan baktim ama pek bisey bulamadım. Merak ettim yara vs olmasindan korktum ama normalmis sanırım.
Zhrii Gizemlim benim bebeğimde 2 aylık olmasına 1 aylik kaldı dilini hafif caikarmaya başladı normal ya benim çevremde çok yani