Elifnaz29_ Kızlar 1 ay 15 günlük bebeğim var dün gece 2 gibi zeytinyağ verdim yaptık hemen 💩mızı ama bugün de yapamadık yine versem az yarım çay kaşığı veriyorum ? Zararı olur mu ?
Portakal Elifnaz29_ sürekli içirmenin zararı va rmı bilmiyorum ama onun yerine hergün göbeğine zeytinyağıyla masaj yapabilirsin benim kızımda zorlanıyordu hergün göbek çevresine iki parmakla dairesel masaj yapıyorum işe yarıyor dene derim
Yuso Elifnaz29_ bir sorun yok ben hergun mamasına ekleyip veriyodum doktorum onermisti duzene koyuyir diye
YaprakAslby Elifnaz29_ Yapamıyorsa bi iki kere vermekten bişey olmaz ama sonra alışır o şekilde zeytinyağı ile yapmaya ve senin için zor olur benim bebeğimde yapamıyordu bir verdim iki verdim derken alıştı rutine zar zor döndüm
Nevnev 19 güne kadar normal diyor drlar anne sütü alan bebek kabız olmazmış bende sabredemeyip popoyu uyardım yaptır bugun6yine yapmadı bekliycem Bi 5 gün
Elifnaz29_ Mama yok sadece beni emiyor her zaman değil arada zorlanıyor o yüzden sordum vermem de sorun olur mu diye 😢 yarım veriyorum zaten az karnını da ovuyorum
Deletedmom090 Anne sütü alıyorsa 10 güne kadar normal zaten anne sütüyse kabız olmasıda çok zor. Mamaysada bi kaç gün bekleyin derim bu seferde başka türlü yapamaz
YaprakAslby Elifnaz29_ Yapamıyorsa bi iki kere vermekten bişey olmaz ama sonra alışır o şekilde zeytinyağı ile yapmaya ve senin için zor olur benim bebeğimde yapamıyordu bir verdim iki verdim derken alıştı rutine zar zor döndüm
[silindi] Elifnaz29_ kabız olduğuna emin misiniz peki? Çünkü anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar yapmaması normal ve müdahale etmemeniz gerekiyor
Glfdnaktr Elifnaz29_ bari kaka konusunda yaptık ettik demeyin ya🤦♀️🤦♀️ zeytinyağının bi zararı olmaz ama alışabilir
Busra38 Elifnaz29_ gaz damlasi icindede farkli farkli yaglar olur gazi rahat cikarsin die onuda gunluk veriyorlar yeni dogdugunda bebek bence zeytin yagdanda birsey olcagini sanmiyom
Masalim Elifnaz29_ eger sancısı yoksa kabız degıldır canım hemen verme baktın ıkınıyo ama yapamıyo o zaman ver
Janss Elifnaz29_ Neyle besleniyor bebeğiniz ? Anne sütü alıyorsa 10 mama destekliyse 5 güne kadar normal yapmaması . Rahatsızlanmıyorsa vermenize gerek yok ama mama alıyorsa 2 mamada 1 çay kaşığı has zeytinyağı kullanabilirsiniz . Sadece anne sütü alıyorsa zaten kabız olmaz 😌
asaf-ask Elifnaz29_ sadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadar yapmaması normal 🤷🏼♀️ Oğlumun o aylarda 8 gün hiç yapmadığı olurdu
Nurcuha Elifnaz29_ sadece zeytınyagını veriyorsanız dikkat edin yogun oldugu icin bogazını sarıyor bogulma tehlikesi gecırebılır bebegınız kullanıyorsanız mamasına koyun veya anne sutuyle seyreltıp vermenizi tavsiye ederim çunku bizim basımıza geldi az kalsın boguluyodu