Kucukanne Bugün sabah başladı şişlik ağrı sertlik var sağ göğsümün sağ tarafında sıcak suyun altında masaj yaptım aynı zamanda ateş ve halsizlik de var bebeğimde bugün sanki biraz huzursuz gibi başına gelen var mı ne yapabilirim bebeğim 32 günlük
ebru_dgs Kucukanne doktora git canım bende oldum antibiyotik başladı hemen geçti. Doktora gitmem diyorsa da sütü sağ orda süt kalmasın meme temizliğini yap ilk 40 da oluyor böyle
ebru_dgs Kucukanne endişe etme geçiyor o sağdığın sütü sakla sonradan çok lazım oluyor 40 ın geçtikten sonra olmuyor fazla şuan bebek küçük çok ememiyor sütü orda süt kalıyor o da sana ateş yapıyor süt kalmasın memelerinde
DrkcBusraAlya Kucukanne mutlaka dr a git geçmiyor maalesef yoksa yataklara düşürdü beni 3. Kez antibiyotik kullanışım
Deepmom Kucukanne 3 kez geçirdim tavsiyem sıcak duşta goguslerinize tarakla tarayın sıkı sıkı duştan sonra soğuk beyaz lahana yaprağıile sarin her doluluk hissettttiginizde bol bol emzirin yoksa sağın lahanalar ısındıkça yerine soğukla değiştirerek devam edin
Kaanmary Kucukanne ben bugün cerrahi müdahale gecirdim mastit yüzünden.O kadar çok iltihap olmuşki...Allah düşmanın başına vermesin