Esra977 12 günlük bebeğim var. Sütüm fazla yok bebeğimin kilosu 4000gram. Geceleri mama. Vermek istiyorum. Kac cc vermem gerekiyor? Kac saat aralıkla?
Gmzynpasya Esra977 60 cc ver bebeğin doymezsa kendini belli eder zaten 2 saat aralıklarla ver çünkü 40li bebek aç kalmasın (sarılık için sık sık besle
Rainnnn Esra977 eğer sarılık değeri sıfırsa 3 saatte bir 60 ver ama sarılık varsa 2 saatte bir 60 ver canım 🙏🏼
Bertugnunannesi Esra977 benimde sütüm çok az dün ile bugün ilk defa sagarak az bişey cikartabildim 5 CC falandir heralde cikan süt mama+meme gidiyoruz simdilik bizde 16 günlük olduk siz süt gelmesi için neler yaptınız bu arada ben üç saate bir 90 CC veriyorum
Bebegimm1 Esra977 bende o kiloda dogum yaptim 2 saatte bir 60cc verirdim ilk hafta 30 sonra arttirmistim sutumde yeterli gelmiyordu mamadan once emzirin emzirdikten sonra mama verin sutunuz gelmeye baslayinca azaltirsiniz mamayi 🌸
Alper_1026 Bebegimm1 3 saatte bir mama verilmez yeni doğan bebeğe onlar o kadar dayanamaz Kİ en fazla 2 saat dayanırlar. Çabuk acıkıp çabuk doya bilen bi bebekten bahsediyoruz