Kbrasahiinn06 6 haftalık kürtaj için randevu verdiler bir çok şey okudum uyusturmuyo devlet hastanesi falan diye sizlerin süreçleri nasıldı açısı falan çok tedirgin oluyorum
yusufmertmom Kbrasahiinn06 genelde uyuşturmuyorlar doğru , onlara gören2 dklık bişey hadi gel hemen yapıyım dedi hatta bizim doktor. Gerek görürse güya ancak o zaman uyuşturuyor. Çok canı acıyan duydum. Yarı özel yarı devlet yerleri var ama onlar da paralı yapıyor
Sarelinagis Kbrasahiinn06 Devlet hastaneleri önceki gibi korkunç değil doktorlar hemşireler çok ilgili önceden konuşup görüş istersen zaten sağlık sorunu varsa kürtaj yapıyorlar diğer türlü yasal değil diye biliyorum kuzenim dış gebelik yasadı devlette oldu kürtajı çok rahat geçtiğini söylemişti
Hep_mi_uykusuz Kbrasahiinn06 Ablamda oldu 2 kez ikiside de uyuşmadi dediydi simdi yine hamile ozelde dogurcam diyo
zeynepliyakusum Kbrasahiinn06 ben 3 sene önce 8 haftalık kalbi durdu bebeğimin devlette kürtaj oldum uyuşturmadılar uyuttular beni 15 dk falan sürmüş
Minis Uyusturmadan yapıyorlar. Güzel kardeşim aklın varsa 10sa 10 20yse 20 bin ver git özelde yaptır. Aylarca etkisinden çıkamadığım, ölsem de unutamayacağım hayatımın en korku dolu anlariydi allah kimseye yasatmasin
[silindi] Kbrasahiinn06 önce kan aldılar falan sorna bi hap gibi bişey getirdiler küçücük onu alttan verdiler bana sancı yapsın diye . Sonra ameliyata gittim uyuttular kürtaj ettiler uyandım biraz durdum 1 2 saat kadar sonra hastaneden çıktım yürüyerek falan bişi olmamış gibi tabi piskolojilmrn kötü . O şekil normal bişeymiş gibi . Allah kimsenin başına vermesin tabi zor du pskolojikmrn vede düşük yaptığım ilk zamanlar . Kürtajda bişey yok ama . Bende 6+1 dim
duruyekta Kbrasahiinn06 Ben İstanbul yakacık kadın doğum da oldum kurtajimi. Neredeyse 20-25 dklik genel anestezi verdiler. Uyuduktan sonra yaptılar. Ama çevredeki diğer hastanelerde anestezi olmadan yaptıklarıni duydum
Nealakasivarrr Hamidiye Etfal hastanesinde oldum. 6 haftalıkken kalbi durmuştu. Genel anestezi yaptılar. Kürtaj öncesi alttan bir hap koyduruyorlar vajinaya… Birde hap içmiştim. Aynı gün taburcu oldum. Gayet sıkıntısızdı
Nurpella0 Kbrasahiinn06 hayatımın hatasıydı uyuşturmuyolar kesinlikle acil bölümünde yaptıkar ne ayrı bi yer ameliyathanede falan deil bitti sanarken bakıyım tekrar biley kalırsa hamile kalmanı etkiler dedi içini iyi temizleyememiş tekrar baştan aynı acıyı çektim işlem sonunda acıdan bayılmışım zaten ve aileme kimse haber vermedi kimse yanıma giremedi ne zaman kendime geldim gidebilirsin dediler ozaman ailemin yanına gittim o psikoloji asla atamadım üzerimden sonrasında özelde sezeryan oldum güle oynaya kesinlikle özele git
Kbrasahiinn06 Minis Peki nasıl yapılıyor küçük olduğunda genelde vakumlu kürtaj yapılıyormuşdevlette varmı vakumlu kürtaj
Metehann12 ne uyuşturma ne uyutma hicbisey vermediler parasal durumun varsa git özelde yaptır hala kafamdan atamıyorum yasadiklarimi