_Gamze_ Sulebaydir yani bunlara dikkat ediyorum ama yine de var çok hafif atopisi.. söylediğiniz sayfaya da baktım teşekkür ederim öneriniz için
Sulebaydir Fatosahinibrahim27 biz 5 aylıkken kullandık 300 TL 25 TL kargo 325 TL gelmişti 7 8 ay oluyor biz alali
emy_yucek Nurcan- evet canım burda bizdede aynı durum var sizin özel mama kulanmanız gerekiyor emzirmiyorsanız. Öyşe tüye dokundu etti diye yazan arkdaşların yorumlarını okuma. Çoklu gıda alerjisi olan bebek annesidim 9 aylık zorlu bir süreç yaşadık sonra atlatık ama kızıma biraz fazla yogurt kefir tüketse o gece karnı agrır ve yüzü sivilce gibi olur egzemaları artar. Hatta daha yeni oldu bir haftadır kesitim yogurt kefiri geçti. Kortizonsuz pempr corasatin kulanın gün içinde tekrarlayın birde bioderme krem bol bol nemlendirin yanaklarını çok iyi gelir inşallah. Süt ürünlerinide vermeyin.
Fatosahinibrahim27 cgelmas kacgunde tamamen geçti cnm ne gbi diyetler yaptnz snra nasl diyet actnz bilgi veirrmsn
cgelmas Fatosahinibrahim27 1 haftada etkisini yitirmişti açıkçası ben yapmadım diyet yumurta falan yemeyin demişlerdi süt ürünü dikkat edemedim, salçalı şeyler yiyince genelde oluyor bebeğimde
Sulebaydir Fatosahinibrahim27 biz mama kullaniorduk raporlu hipoalerjenik mama kullanioruz yumurtaya alerjimiz var yumurtalı hicbirsey vermiyoruz
eceunverkanra @manicurist Merhaba annemiz, lütfen forumu kullanırken üslup kurallarına uyalım, hakaret etmeden yorum yapalım. Bu üslubunuzu devam ettirmeniz halinde hesabınıza erişim engeli uygulanacaktır. İlgili bütün yorumlar silinmiştir. Bilginize🌷
eceunverkanra manicurist İlgili yorumlar demek tartışma içeren bütün yorumların silinmesi demektir. Keyifli forumlar.