fairytaleofthestars 4 aylık bebeğim ve bazı kıyafetlerimiz, zıbınlarımızın çoğu sarı sarı lekeli bir türlü çıkaramıyorum kosla,baby pljs leke çıkarıcı vb. yardım lütfen
Deletedmom00881 fairytaleofthestars yeşil veya beyaz dalan Hacı Şakir sabun ile çitileyin geçiyor canım
2cocukannesi__ Deletedmom5284 hem sabunla citiliyip hem fisfisini sıkıp hem deterjan birde leke cikartixi sıvı döküyorum sabah ensesine kadar bok çıkmış hahaahahahhahahaahhahaa yavrum ya kaç gündür yapamiyordu bokunu yedim 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄
2cocukannesi__ fairytaleofthestars beyaz sabunla sıcak suyla yıkıyorum ctiliyorum sonra sabunla öylece kalıp sıcak suda 1 gece bırakıyorum makinaya atıyorum sabunlu gene deterjan atıp yıkıyorum
Nilunas Beyaz sabun ile çıkıyor ama hemen müdahale etmen lazım. Aşırı taştıysa kesip atıyorum ben çıkarırken pislenmesin eli yüzü diye
Seymagil fairytaleofthestars sonett marka leke çıkarıcı edinin mutlaka. Değil 💩 lekesi üç senelik masa örtüsü lekelerini bile çıkardı onu çok çok net çıkarır 😅
Ilkannelik fairytaleofthestars katı beyaz sabunla citileyince çıkıyor bende tesadüfen yaptim ve çıktı 😀
yazgulu123 fairytaleofthestars ben aspirin sıkıyorum biraz bekletip sonra toz deterjan ile çitileyip makineye atıyorum tertemiz.
Eski9 fairytaleofthestars leke tazeyken beyaz sabunla citileyin hiçbir leke kalmıyor ama kurursa çıkmıyor kurumadan temizleyip sabunla citileme şart tertemiz oluyor
Nurayagiz fairytaleofthestars kesinlikle domestos leke çıkarıcı mor kutu en zor lekeleri bile onla çıkarıyorum her yerde en büyük yardimcim😁
Neseuygar08 fairytaleofthestars valla 3 tane zıbını vardı ama batmış durumdaydı taşmıştı attım çöpe 😅
ymr123 fairytaleofthestars E bebekte baby Me var fiyat olarak çok uygun baya iş görüyor direk üstüne sık makineye at kızım üstüne şalgam suyu döktü pantolonu üstü battı çıkmaz dedim ama sıktım lekenin olduğu yere attım makineye leke kalmadı tavsiye ederim memnun kalırsın