Rukiye_blk Bebeğim 5 ay 8 günlük sarı kaka yapıyor yani ciyak sarı ve poposu pişmiş pütür pütür olmuş poposu yaşayan varmı ilk anneliğim çok teleşlanıyorum lütfen yardım edin 🙏
Nurtalib Rukiye_blk her ishal oldugunda mutlaka pişik oluruz cok zor ya resmen benim bebegimde iki tane delik olustu pisikten surekli bez değiştirip her kremi kullanmama ragmen pisigin bitmesi icin once ishalin bitmesi gerekiyir
Rukiye_blk Deletedmom00881 emiyor sma mama veriyordum sürekli bugün ilk kez yoğurt verdim acaba ondan mı
Deletedmom00881 Rukiye_blk benim bebeğimin de kakası sarı canım yoğurttan olabilir mi bilmiyorum, diş çıkarma zamanları yaklaşıyor ondan olabilir
Glsn7581 Rukiye_blk bilgim yok maalesef ama sanırım diş döneminde ishal olup pişik olan bebisler vardı 🤷 doktora götürmekte fayda var
Glsn7581 Rukiye_blk Google ye bakarsak bize de kanser diyo o yüzden ben çok sıkıntı yaşadım başlarda bebegime çeşitli hastalıklar buluyodum en güzeli doktora götürün
Rukiye_blk Glsn7581 aynen öyle yapayım doktora sordum kan gelmiyorsa sorun yok dedi günde 5 6 kez yapıyorsa tahlil gerek dedi
Rukiye_blk Glsn7581 hastaneye götürecem kan almaları damar yolu açmaları çocuğa ben dayanamıyorum o yüzden hiç götüresim gelmiyor ☺️
Rukiye_blk Nurtalib ishal değil normal şekilde yapıyor kakasını ama çok sarı birde pişik pütür pütür olmuş poposu