Defnelihayat Kızlar merhabalar biliyorum bebek konusu ile alakalı değil ama burada gerçekten her konuda yardımcı oluyorsunuz Allah razı olsun benimde bi konuda düşüncelerinize tecrübelerinize ihtiyacım var kaşlarınıza microblading ve kirpiklerinize ipek kirpik taktırdınız mı ne gibi olumlu olumsuz sonuçları var anlatır mısınız lütfen ve bana kayseride kalan arkadaşlar bildiğiniz güvenilir kuaför varmı
Tuba Defnelihayat bende yaptırmadım fakat görümcem ipek kirpik yaptırdıyı kendi kirpikleri hep dökülmüştü🤭
Mervecik1 Defnelihayat İpek kirpik yani kirpik lifting yaptırdım ve tekrar yaptıracağım; kirpiklerimde dökülme olmadı, yaptıracağın yer cok önemli :)
Nry Ben yaptırmadım ama ipek kirpik için diyeceğim,, yaptıran kişilerden duyduğum, yaptırdığın yer çok önemli eğer güzel sorunsuz kusursuz yapıyorsa, bir sorun yaşanmıyormuş
Defnelihayat Nry aynen canım bilindik yer olması daha iyi sanırım denemeyi istiyorum ama cesaret de edemiyorum
Defnelihayat Tuba bunu bi kaç kişiden duydum acıkcası yaptırılan kuaförden mi yoksa malzemeden mi bilinmez ama insan cesarette edemiyor pek
Defnelihayat Tuba bunu bi kaç kişiden duydum acıkcası yaptırılan kuaförden mi yoksa malzemeden mi bilinmez ama insan cesarette edemiyor pek Mervecik1 peki ne kadar süre kullanabiliyorsun canım
Defnelihayat Tuba böyle cevaplar alınca insan cesaret edemiyor 😊 Mervecik1 peki ne kadar süre dökülmeden kullanıyorsun canım
Defnelihayat Tuba böyle cevaplar alınca insan cesaret edemiyor 😊 Mervecik1 peki ne kadar süre dökülmeden kullanıyorsun canım MKaan teşekkür ederim canım bakacağim instagramdan
MKaan Bende kayserideyim canım salon platin kaşları güzel yapıyor diye duymuştum arkadaşlarımdan instagram hesabı var bi bak istersen
Nry Defnelihayat Güzel araştır bulursun illaki bi yer inşAllah bende düşünüyorum ama öncelikle saçımı boyatacam🙈 hamileliğimden sonra hasret kalmışımm😅
Tuba Defnelihayat neyden kaynakli bende bilmiyorum fakat böyle bi riski almak istemedim ben☺️ vazelin sürdüm her aksam yatmadan ve 1 ay icinde zaten cok güzel kirpiklerim oldu😊
Elifzeynepb Bende ipek kirpik taktirdim ama 1 ayda dokuldu cogu kalanida cikarttirdim. Ama donemsel bisey saclarimda cok dokuluyor ondan galiba. Kirpik dokulmuyor senn kendi kirpigin dusuyor ve bunun takilan kirpikle alakasi yok. Kirpiklerimiz surekli yenilenir dokulenin yerine yenisi gelir. Takildiktan sonra uzuyor zaten kirpigin dibine yakilan kirpik ortaya dogru geliyor. Vitamin lashbox oneririm liftingten daha etkili
Tuba Defnelihayat evet, doğumdan sonra hep döküldüydü bende ve bunu uyguladım. Eskisinden daha güzel oldular🙈