Deletedmom_45 Kizlar oglum 2 gündür yeni adet edindi sallarken sola dönüyor zor salliyorum resmen sola dönük yatiyo sallarken zor uykuya daliyo düz yatirsamda gene sola dönüyor boyle olan var mi ya 7 ay 10 gunluk bu arada 😕
canparee Deletedmom_45 benim ki de dönüyor yüzünü kapatmak istiyor yastıkla muhtemelen öyle rahat ediyor bende öyle sallıyorum
Lalande Deletedmom_45 bende ayakta sallardım sola dönerdi döndükten aonra çok sallamazdım iki dk daha sallar pışpışlatir yatırırdım sallamayı öyle bıraktım
Lavininannesi33 Deletedmom_45 Benim kızımda öyle cnm önce döner sonra kaçar yakalar geri yatırırm tabi onunda hoşuna gidiyor oyun oynuyor benimle 😂
Deletedmom_45 canparee 2 gundur basladi bu durum ya resmen sola dönük suan zor salliyorum tuhaf geldi 🤣🤣
canparee Deletedmom_45 daha kolay uyuyor ama benimki uykusu iyice bastırınca döndürünce daha rahat dalıyo hemen
Deletedmom_45 canparee sanirim benimkide oyle yapmaya baslicak aliskin degilim zor geldi ama bunada alisiriz yeterki uyusun 😍 kundakla uyurdu ilkten kundagi birakti istemedi simdide bunu huy edindi buyudukce degisiyolar 🥰
canparee Deletedmom_45 onlar da bir birey oluyorlar ben kızımdan ilk alışkınım bunlar ne ki kızımı resmen beşikte uçuruyordum anca öyle uyuyordu 😂😂
Deletedmom_45 elif2504 ayy ayni resmen neden ama neden 2 gundur basladi bu durum sallarken tuhaf oluyom 🤣
Lalande Deletedmom_45 yap yap valla çok rahat ediyorsun benim ayakları geçtim kuyruk sokumum bile ağrıyordu sallamaktan. Sola dönünce uyumak istediği anlamına geliyor sallarsın biraz daha sallamayı bırakıp pışpışlarsın zamanla da sallamayı azalta azalta bitirirsin bir süre sonra kendi istemeyecek zaten
[silindi] Aynı şeyi yapıyor kaçıyor resmen ben öyle düşünüyordum yani asla saklayamıyorum öyle yapınca