Tweetyy Bebisi süt alerjili anneler tatli ne yiyorsunuz? Serbetli tatlılar Sütlü tatlıların yerini tutmuyor. Var mi gyzel tarifleriniz?
Momylion Tweetyy 5 gündür diyetteyim tatlı konusunda çok zorlanıyorum önceden hiç aramazdim sanirm paketli ürün vs tuketemeyince canım çok tatlı istiyorum bende burdan bilgileneyim☺️ dün irmik helvası yaptım sıvıyağ ile biraz bastırdı ☺️
Tweetyy SGeceC oy oy lokma severim bak onda yok mu süt? Helva pek sevmiyorum elmalı kurabiye hic aklima gelmemişti ♥️♥️♥️ hurma incir kayisiyla tatli isteği bastırmaya çalışıyorum yok olmuyor ya
SGeceC Tweetyy lokmayı ben kendim yapıyorum normalde süt varmı bilmiyorum ama su koyuyorum efsane oluyor
Tweetyy SGeceC yapicam 😋 ay gece gece canım çekti yarin artik. Lokma yaptım bi kac kez ama süt koyuyorduk diye kalmış aklımda hic bakmadjmda tarife tekrar. Tesekkur ediyorum 🌸
Tweetyy Momylion cok zorrr yemeklere kahvaltilara alıştım derken tatlıya dayanamıyorum artık reklam görsem agzim sulanıyor 😄 1 aydır sut diyetindeuim 🥲
Tweetyy sedayildizdemir tahin helvası yiyorum 🌸 paketli tek yediğim sey sanirim hatta ama daha farklı şeyler istiyorum artık helvadan icim yandi 🥲
Tweetyy SGeceC ya normalde yumurta et falanda yasak diyorlar süt alerjili bebeklere biz sadece sut ürünü keserek sorunu çözdük aslinda et vs devam ediyorum hayatıma. Bi danışayım ama yinede dr a teşekkürler 🌿