245 Kizim 32 aylik.5 gundur tuvalet egitimine basladik.15dkda bi goturuyorum.ben goturunce yapiyor ama kendi soylemyor cisim geliyor diyw.ben goturmeyince altina yapiyo. Bu duurmla karsilasan var mi acaba ne zaman kendi cisik geliyo der
Monaroka 245 Daha çok başındasınız. 1 ayda da öğrenebilir 1 haftada da, çocuktan çocuğa farklılık gösterir. Yalnız altına kaçırdığında sinirlenip kızmayın, ters tepebilir.
MerveaselL 245 çocuktan çocuğa fark edebilir bu hazır değildir daha çok fazla ustelemeyin ben oğlum tam 2 yaşındayken denedim istemedi snra aradan 2 ay geçince tekrar denedim ve hiç gece gündüz bez takmadım 4 günde alıştı sadece ilk gece altına kaçırdı 2 saatte bir kaldırdım gece oda uyandı ama tutamamış daha snra hiç gece kaldirmadjm cisi gelince kendi kalkar smdi 4 buçuk yaşında 🥰🤣
245 Monaroka Bakalim ya dogru diyon cnm bazilari diyo soylemesi lazim artik diye bende geriliyorum bunlari duyunca
Meteninannesi52 245 33 aylık 20 aylık oldgnda kakasını i kendi kendine söylemeye başladı maa çiş hala.yok öyle soylim :)
245 MerveaselL Ama benim kizim 32 aylik 3 yasina gircek neredeyse Bezliyken kakasini yapinca gelip soyluyodu aciyo diye. Cisini fazla yaoinca degistir diyodu. Temmuzdada 3 yasina gircek.2 yasinda olsa ertelicem diyorum ama 3yasina girecek
Sumeyye1996 245 Cnm sabır ol bnde çocuğumu iki buçuk yaşında öğrettim ama ilk bir yasindayken hep lavobaya alıştır anne çisi geldi sende gel beraber yapalım lavaboyla iç içe olsun onu önce lavabo ya alıştırman lazım sonra kendisi öğrenir bn İlk denediğimde istemedi sonra bnle gidip gelince artık bende lavobada yapicam dedi yani herşey size bağlı o çocuk hiç bişey bilmez sizin ona sabırla öğretmeniz lazım