Musam Gmzcn ben kullandım sıkıntı olmadı ama 2 tane arkadaşımın çocuklarında pişik yaptı bebekten bebeğe degişir
Lulemom Gmzcn bi paket aldım. Natural kullanıyodum. Denemek için aldım extrayı. 4-5 gündür kullanıyoruz. Güzel bence sevdim ben. İnce bide. Sanki ince olması daha iyi gibi geldi bana. Natural poposunda kocaman duruyodu. Bu öyle değil. Sızdırma taşırma falan yapmadı.
Gokus Naturaldan geçtim, hiçbir sey farketmedi.hatta inceliği daha hosuma gitti . Sızdırma yapıyor yazmıslar ama biz öyle bir problem de yaşamadık
SaskinOrdeginAnnesi Gmzcn sızdırma taşırma yk ama aralarından 10-15 tanesinde oaketin içindeki su emici maddesi dışarı poposuna yapışıyot bebeğimin 1 çiş yapsa bile temizlemesi zor zarar verir öi bilemedim o yüzden yenisini extra spariş etmedim ben inceliği iyi ama . Çabuk doluyor
saresmami ikidir extra aliyorum. Biz bi skinti yasamadik. Güzel, ince ve koku yapmiyor. Normalde gündüz bezi ama ben gece de kullaniyorum aksam saat 20′den sabah 7:30’s kadar takili kaliyor. Hic tasirma falan olmadi simdiye kadar. Memnunum yani
birmelegibuyuturken Külot bezini kullanıyorum gündüz bile taşıyor. Çocuğun altında bez yok gibi pijamasından akıyor resmen. Bitsin diye dua ediyorum
senamiray Gmzcn çok iyi sleppy naturaldan iyi natural bir saatte şişiyor ekstra 4-5 saatte anca şişiyor