Brvan76 Merhabalar kullanıp memnun olduğunuz korse var mı acaba ben yaksalik dört aydır doğum yaptım ve benle beraber büyüyen bir karnım var gitmek bilmiyor 🤦 bunun için tavsiye edebileceğiniz bir yöntem ve korse var mı emziren anneler için
Azraada58 Brvan76 valla bende dün eczaneden toparlayıcı korse aldım ama daha dün bir bugün iki bakalım fayda edicek mi 🤷♀️🙂
Aybikeee Brvan76 trendyoldan kopcali korse aldım ben de sezeryan doğum yaptım doğumdan 1 ay sonra takmaya başladım şimdilik 3 cm incelme oldu günde 3 4 saat takıyorum
Brvan76 busrapckk3 kötü bir ameliyat süreci geçirdim.dogumdan hemen sonra kullanmadım yaramdan ötürü cesaret edemedim şuan daha iyi yaram o yüzden kullanabilirim diye düşündüm
busrapckk3 Brvan76 çok gecmiş olsun yani iyi sonuç almak için öyle öneriliyor tabi sağlık daha önemli ben doğumdan itibaren gece gündüz hala takıyorum çok faydasını gördüm
Brvan76 busrapckk3 teşekkür ederim tabi doğum sonrası hemen kullansaydim iyi olacaktı ama yapamadim şimdi de korse düşünüyorum ama nasıl bir şey almalıyım karar veremedim