Eylulvera Gümüş kapak kullanan varmı ve hangi marka aldınız ? Artık yaralardan yarıklardan kopmak üzere benim uçlar biraz geç kaldım ama yinede bide onu deneyeceğim
Ceyloo0625 Eylulvera gümüş kapak kurtarıcı yani kesinlikle alın . Lashinon göğüs kremi ve gümüş kapak. Sürün kapağı takın iki güne düzeliyor misler gibi .
Deryatemiz Eylulvera Ceyloo0625 kesinlikle katiliyorum bir dunya krem kullandim bu ikisinden baska hic birsey iyi gelmedi
Toprak-hira59 Eylulvera net ten almistim oyle cok ta kaliteli birsey degildi uygunlarindan aldim ama cok faydasini gordum birde dogumdan 2 hafta once takmaya baslamistim
Sinem66 Silverette xl aldım çok memnunum hiç yara olmadı çok şükür mutlaka alıp deneyin yorumlarını da okuyabilirsiniz
aysenurgumgum Ebebekten 999 ayar olanlardan almıştım çok çok memnun kaldım lansinoh krem de aldım ama gümüş kapak sayesinde kremi kullanmama bile gerek kalmadı
Eylulvera İnşallah kızlar banada faydası olur çünkü kopucak uçları diye bıraktım göğüsleri pompa bile yapamıyorum artık elimle sağıp süt vermeye çalışıyorum