Uzunkirpik1728 Aryakus sıçrama ve atak aynı şeyler değil mi? Kusura bakmayın ilk gebeliğim ve bunlar hakkında hiçbir fikrim yok. Sıçrama ile atak arasındaki fark nedir? Şimdiden teşekkür ederim🌺🌸
Aryakus Uzunkirpik1728 aynı şeyler kuzum atak döneminde yeni beceriler kazanmasına sıçrama deniyor ❤️🌸
Uzunkirpik1728 Aryakus yani atak döneminde mi oluyoruz o zaman 2.sıçramaya yaklaştıysak?? Ya kafam karıştı çözemedim ben bu atak olayını.. vaktiniz varsa açıklayabilir misiniz lütfen🌸🍀
Aryakus Uzunkirpik1728 atak dönemine kaç gün var dediysem ozaman gelince atağa giricek kuzum atak zamanında da yeni beceriler öğrenecek bu dönemde de huzursuzluğu uykusunda değişiklikler gibi belirtileri olabilicek suan atak yani sıçramada değil henüz 🥰
Nuran_nur Aryakus benimkinede bakbilirmisiniz rica etsem 🤗 doğması gereken tarih 14 ocak doğum tarihi 5 ocak kız
nesli_han12a 54 günlüğüz bugun atakta bugünlerde atağın bitmesine 2 gün var ama , 2 gündür gündüzleri hiç uyumuyor ya uyusa da 10 dk ne yapacağım bilmiyorum .
Hatice24 Aryakus banada bakarmısın rica etsem 😊 Doğum tarihi 19 Nisa’n 2019, tahmini Doğum tarihi 19 mayıs kız bebek 😊
Hatice24 Aryakus banada bakarmısın rica etsem 😊 Doğum tarihi 19 Nisa’n 2019, tahmini Doğum tarihi 19 mayıs kız bebek 😊
Hatice24 Aryakus banada bakarmısın rica etsem 😊 Doğum tarihi 19 Nisa’n 2019, tahmini Doğum tarihi 19 mayıs kız bebek😊
Gokbayes2018 Benım bebeğim de, 20\12\2018 doğumlu. 2 gündür asla uyutamıyırum gündüzleri. Ve gece ağşayak uyanıyor. Acaba atak haftasındamı
Samilinannesi Aryakus bana da bakabilir misiniz lütfen tahmini doğum tarihi 26.04.2019, gerçek doğum tarihi 27.04.2019 erkek bebek