Ada-ilknur Kızlar bebeğimin her uyuduğunda kafası terliyor ve nerede yatıyorsa o bölgeyi sırılsıklam yapıyor yarım saat da uyusa 2 saatta uyusa öyle. Daha önce yaşamış olan varmı? Sizce neden? Henüz 4 aylık
Minnakinannesiii Ada-ilknur benim bebeğim de çokça kafasından terliyo o yüzden yattığı odayı çok sıcak tutmam
Dilek00 Ada-ilknur ter bezleri bizim gibi gelişmiş değil koltuk altından falan terlemezler kafadan atıyorlar🥰cok kalın giydirme istersen benim kızımda oyle serin tutmaya calısıyorum darlanıyor
Ada-ilknur Sahrabalam çok ağlamıyor ağladığında da morarma olmuyor. Ocean kullanıyoruz d vitamini olarak. Yetersiz mi kalıyor acaba
Mtaha Ada-ilknur benim bebeğim sırtı kafası filan çok terliyordu kan tahlili verdik Demir eksikliği olduğunu söyledi doktorumuz Demir takviyesi yaptık şimdi daha iyi gibi. Bir kan tahlili verin isterseniz belki d vitamini yada Demir eksiktir. Geçmiş olsun 💐
Yaseminozklc Ada-ilknur erkek mi bebeğiniz eğer öyleyse erkeklerin çok terketmiş genelde , benimde oğlumun öyle çok terliyor kafasi
Belis1907 Ada-ilknur benım bebegımde oyleydı canım sekız aylık yavas yavas gectı o durum hala var ama en cok kafa terlıyor normal dedı doktor