Deryaliiiiiii Kızlar Allah aşkına ne yapsan şu öksürük şak diye kesilir ya kendimden degil kızım korkuyor gece boguluyorum odadan çıkıp öksürüyorum yataga geçince yıne başlıyor hersey denedim ama gecmiyor gündüz iyi ama akşam olunca başlıyor
Merve Deryaliiiiiii kabuklu cevizin içindeki ince kabuğu kaynamış sıcak suya atın ılıyınca içirin. Anında kesiyor öksürüğü
Edaerkan Deryaliiiiiii zühreana kozalak macunu var alabilirseniz çok iyi öksürük için hemen kesiyor bizi trendyolda var eczanayede sorabilirsiniz
ilahiyatci_Mom Deryaliiiiiii oğlumda şak diye kestiği için önerebileceğim su karısım var : iki çorba kasıgı tereyag bir çorba kasıgı pekmez bir tatlı kasıgı suyla karıstırıp kaynatın sizin içinse sıcaga yakın ılımıs sekliyle tüketin kesiyor
Goktug-42 Deryaliiiiiii sana kesin çare söylüyorum kozalak şurubu anında bıçak gibi kesiyor hemn öksürecek gibi olurum bi kaşık içerim biter geçer araştır emzirirkende içiyorum aynı zamanda
yaseminoztrk Deryaliiiiiii Ay olarak çok küçük değilse eğer pekmez, tereyağı ve su 2 günde kesmişti öksürüğü tavsiye ederim