Mues Arkadaşlar lütfen yardım edin bana 14 aylık kızım var ve yol tutması olmazdı onda ama 2 sefer dışarı çıkıyoruz arabayı üzerimiz batıyor kusmaktan bugün yıne öyle oldu ge hiç bi yeri gezmeden eve geri döndüm var mı böyle sorun yaşayıp çözümünü bulan yardımcı olun ltfen
cemre_-34 Mues bir yerde görmustum bir anne bebegi de yolarda perişan olurdu göbek deliğine yara bandı yapıştırırdi o günü sorunsuz geçirirlerdi bir sizde deneyin isterseniz
Zeynepdevaninannesi Mues göbek deliği işe yaramazsa bileğinin içine çapraz olarak yara bandını deneyin. Göbeğe olanı duymamıştım ama bi doktordan bilek içine olanı duydum
cemre_-34 Mues bir sakıncası yk bantlarin bildiğiniz yara bantları bir tane normal yapıştırıyorsunuz o gün sorunsuz geçiyor bir netten araştırın derim bnm aklıma cnkudaha uzun yola çıkmadık ama böyle bisey gelirse yaparim denerim
birmelekannesi2 Yara bandının ne gbı etkısı var ki kusmayı engelliyor iş canım doktor bunun İcin nası acıklama yaptı cok merak ettim, benım kızım da 23 aylık 1 saatlik bile yolculuk yapamıyoruz çok kötü oluyor kusmaktan yavrum