Kirmiziruj Merhaba canım annelerim. Başlıkta belirttiğim gibi elinde 18-24 ay veya 24 ay ve üzeri erkek bebek kıyafetleri olup uyguna satan var mı acaba şimdiden teşekkür ederim 🥰🤗
ErvaMuhammedAli16 Kirmiziruj Ben varım bilenlerde bilir çok uyguna veriyorum. Hem alan faydalansın diye hemde elimden çıkarmış oluyorum ☺️
ErvaMuhammedAli16 Kirmiziruj Kargo içinde anlaşma olduğum Kargo şirketi var o şekilde gönderiyorum. Kargo parası da az olmuş oluyor ☺️ gömlek pantalon birkaç tane var. Çok sattım kalanların resmini atarım.
ErvaMuhammedAli16 Kirmiziruj Lc Waikiki 20 TL tertemiz Lc Waikiki bir kaç kere giyildi tertemiz 20 TL Lc Waikiki 15 TL Lc Waikiki 7.5 TL tertemiz Pantalon Lc Waikiki 18 aylık ama 2 yaşa çok rahat oluyor oğlum 2 buçuk yaşında şimdi bile giyer 20 tl Lc Waikiki takım sadece 2 kere giyildi tertemiz yep yeni 20TL’ Lc Waikiki tertemiz 15 tl sadece 1 kere giydi Lc Waikiki pantolon 15 TL Lc Waikiki tertemiz 15 TL Lc Waikiki bilek pantolon çok güzel görselde belli olmuyor 20 TL tertemiz Lc Waikiki bunuda hediye göndereceğim