3melek_annesiii Kizlarr maksat muhabbet olsun… Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?? Sizce zam gelmeli mi? Herseye zam gelmişken asgari ücret 2. Kez arttığında tekrar zam gelir mi sizce ???
Zhnce 3melek_annesiii zam geldiği an herseye tekrar zam geleceği için hiç bir anlamı olmayacak diye düşünüyorum
AsyaninAnnesiiii 3melek_annesiii maaslara 2 . Kez zam mi geliyormuş 😯 haber izlemiyorum burasida olmasa nerden öğreneceğim.
busra_tarkan_47 3melek_annesiii canım asgeri ücret arttıcak her şey yine 2 katı olucak alıştık 🤣🤣güya insanları kandirmacalar
3melek_annesiii Deletedmom99886 yok 2. Kez gelecekmiş ve asla istemiyorum zamdan sonra herseye tekrar zam gelir zaten hersey ateş pahasi 🤦♀️
RuzgarMommys Keşke ilk zammı da yapmasalardi da bukadar herşey zamlanmasaydi diyecek bir sürü insan var çünkü.
ayse_35poyraz Herşeyin fiyatını düşürsünler zamları kendilerine kalsın bi zam oldumu ardından herşeye zam geliyor bi verip 10 alındıktan sonra önemi yok ….
Poyrazin_annesii Asgerı ucretle gecınen bı aıle için en az 7 bin olması lazm asgerı ucretın. Kiralar olmuş 4 mılyar
ayse_35poyraz Eskiden ailem bizi büyütmüş 1 asgari ücret le 4 çocuk şimdi 1 çocuk zor büyütülüyor herşey ateş pahası olmuş
AsyaninAnnesiiii 3melek_annesiii hepten ayvayi yedik . Elimize gecen zamlardan dolayi yetmiyordu şimdi ne olur ne hale geliriz allah bilir. Peki ne kadar yapılacak yada düşünülüyor bilginiz varmi acaba?
AtaVeAnnesii 3melek_annesiii Zam değilde indirim yapsalar daha hayırlı olur vatana millete yeminle ne hallere düştük 🙄
3melek_annesiii AtaVeAnnesii marketlerdeki en son sözde indirimler 19.90 dan 19.85 e düşmüştü şaka gibi hiç zannetmiyorum keşke öyle olsa yada zam yapacaklarsa sadece maaşı yükseltip fiyatları aynı tutsunlar daha çok zam.gelmesin en azından böylede bir işe yarar