1balkizannesi Kızlar tuvalet taşlarını nasıl beyazlatıyorsunuz?😬😬😬 sapsarı nefret ediyorum yıkanınca temiz gibi durmuyor iğrenç bir şey…
Honki_Ponki 1balkizannesi ben üç yıl önce tekrar aralarını boşaltırdım eşime ama yine sararıyor malesef kola,mıne dökülüyormuş ama nekadar fayda eder bilmiyorum deniyecem bir gün merak ediyorum
Beyza_momss 1balkizannesi 6 senedir her gün ama hergun yıkadım hatta manyak gibi gece yatmadan bile yıkıyodum 🤦derzde attık falan ama nafile son çare şu an tadilat yapıp yeniden yaptircaz
1balkizannesi Honki_Ponki bende 12 YouTube’dan video falan açayım yorumları okuyayım belki bir şey bilen çıkar. 🥴 Teşekkür ederim ablacığım
1balkizannesi Honki_Ponki Biz kirada oturuyoruz öyle araları boşaltma dık ama aklımdan geçmiyor değil. 😔
Honki_Ponki 1balkizannesi kira olunca sıkıntı evet ben kendi evim diye boşaltırıp tekrar derz attırdım ama yine yine sararma olunca gercekten tuvaleti kullanası gelmiyor insanın 🥴
Egelim İnstagramda görmüştüm bir ara, kalemi var onların beyaz, sürüyorsunuz üstlerine gayet temiz ve güzel oluyor. Araştırın bir çıkar muhakkak, yorumlara falan bakarsınız.