Aylakiz0-6 9 günlük bebeğimin kalbinde 2 ml açıklık tespit edildi. 2 sy sonra kontrole çağırdı doktor ama endişeliyim. Bebeğim 35 haftalık erken doğdu. Kendiliğinden kapanır vs yazılıyor çoğu yerde ama korkuyorum haliyle. Bu durumu yaşayan var mı
Fadime5 Aylakiz0-6 merhaba bende 34 haftada doğum yaptım benimde bebegim in kalbinde delik olduğunu söyledi doktor 3 gün önce yine muayene oldu doktor korkmayın 3 yaşa kadar kapanır dedi ama tek sorunumuz o değil maalesef bide akciğer e giden damarda daralma var dedi bakalım ne olacak
Asyamaslan Aylakiz0-6 şu an ne kadarlık oldu bebeğiniz? Bizimde ritim bozukluğu ve kalbinde açıklık dediler. Bende 35+6 da doğum yaptım
Aylakiz0-6 Fadime5 sizinde bebeğiniz hızlı nefes alıp veriyor mu veya emerken süt fazla geldiğinde nefesinş tutuyor mu
Fadime5 Aylakiz0-6 malesef emmiyor kuvezde biberon a alıştığı için sagip veriyorum ağzında kalanı çıkarıyor yutmuyor bazen
Aylakiz0-6 Asyamaslan bebeklerin anne karnında kalpleri zaten bir miktar açık olurmuş doğduktan sonra kendiliğinden kapanırmıl ama özellikle prematüre bebeklerde tam gelişemediği için yaşanıyor böyle şeyler inşallah iyileşir kuzularımız