Badeninannesi07 Kizlar bebeğim 8aylik yeşil mercimek kıymali yapmayı düşünüyorum gaz sorunu olur mu yiyebilir mi?
laliko35 Badeninannesi07 ne güzel benim kızım doğru düzgün birşey yemiyor 9ay 17 günlük maşallah 😘😘 kıyma naptiysam sevdiremedim
Zeynebinannes Badeninannesi07 sorunuzla ilgili değil ama blender kullanıyor musunuz mercimek çorbası yaptığınızda
Badeninannesi07 Zeynebinannes kırmızı mercimek çorbasinda kullanıyorum canım ama yeşil mercimegin yemeğini yapicam bu gün çorbasini yaptığım zaman blander kullanmıyorum 🥰
Badeninannesi07 Zeynebinannes bebek için için henüz kırmızı mercimek denemedim canım ama genelde hiç bir yemeğinde blander kullanmadim çatalla eziyorum
laliko35 Badeninannesi07 naptiysam yok en son avokado ile verdim ama migdesini bulandiriyor kusuyor ısrar etmek istemiyorum artık kuzu pirzola alıyorum kemigi kemiriyor
laliko35 Mys01-01 evet kuzu eti ge 3 kere çekildi köfteleri de küçük küçük yapıp haşladım bu çocuk aç, acikinca yer kitaplari var elimde onlardan bakıyorum yapıyorum
Mys01-01 laliko35 ben iki çocuğumda da vermedım kuzu kendım yıyemıyorumki cnm cocuk kokusundan yemez normal bildiğiniz yerden kıymayı 3 kez cektırop deneyın