Hazaltenc Annelerim KPSS’ye hazırlanmak istiyorum 4 aylık oğlum var biraz destek almak istiyorum sizlerden hazırlanan kazanan ya da şuan çalışan var mı acaba ? Deneyimlerinize ihtiyacım var
Nil614kara Hazaltenc Ekimden beri calışıyorum türkçe tarih bitti şu an coğrafyadayım matematikten test cözerek ilerliyorum cok matemetiğim yok. O yüzden diğer derslere ağırlık veriyorum.
Duygusuz Hazaltenc benşm de bir yasında bebegim ve 8 yasında oglum var seneye tam anlamıyla hazırlanıp girecegim bu sene öylesine giriyorum bu sene temel olustırmak için başladım zaten sadece geceleri 2 3 saat calısabiliyorum. Herseyi unutmusum o yüzden sıfırdan basladım. Bizşm gibi cocuklu hazırlanan o kadar cok kişi oluyor ki gördükce bende yapanilirim diyorum İnş emeklerimizin karsılıgını alırız
Hazaltenc Korayyy bu sene olmasa bile bi başlangıç yapmak gerek en azından 2023 de hazır oluruz ben de bu sene yetişeceğime inanmıyorum
Yeymen Cocukla biraz zor ama kazanan da fazla, Merve koç var you tubede onu dinlemenizi tavsiye ederim iki çocukla derece yapmış
Hazaltenc Swwetbaby hiç çalışmadım mezun olunca evlendim çocuk yaptım bazı şeyler şimdi dank ediyor Allah izin verirse hazırlığımı yapıp başlayacağım bu sene olması çok zor ama seneye için