S_x_w Arslan0202 bir sonraki adetim eski düzenimdeki gibi gelmişti benim ve adetli değildim çıkartırken o yüzden bir sonraki adetim yani😊
Meleknurbozkurt Arslan0202 spiral kilo mu verdiriyor ki ? Ayrıca spiral takılırken açıyor mu ? Bende düşünüyorum ama hiç deneyimim yok bana da bilgi verirmisiniz artı ve eksi yönlerini rica etsem ?
S_x_w Arslan0202 kanamalarınız mı çoktu? Taktırınca mı zayıfladınız? Yani ben uzun zamandır kullanıyorum ama ne takınca zayıfladım ne de çıkarınca kilo aldım☺️ Ama aşı yoğun bir kanamam yok zaten sadece süresini uzatıyor
Arslan0202 Meleknurbozkurt kanamam cok oldugu icin engelliyordu kilo alımımı bende çıkartırdım hiç acı olmuyor sadece benim spiralimin ipi koptuğu icin çıkarırken sıkıntı yasadım
Arslan0202 S_x_w aşırı bir yoğun kanamam vardı artık ayakta duracak halim kalmamıştı kilo da alamıyordum bundan dolayı
S_x_w Arslan0202 5 senelik taktırmıştım süresi doldu 3 ay ara verip yine taktırdım 1 sene sonra çocuk düşündüğüm için çıkarttım..doğumdan sonra yine taktırdım 1 senedir sorun yaşamıyorum
Selimselim Arslan0202 Merhaba. Nasıl bir çözüm buldunuz acaba kanamalarınıza?;Ben de tam olarak sizinle aynı durumdayım spiralin ipi kopmuş ve yasmine başlamayı düşünüyorum