Gizos- Bebeğim 25 günlük ağzından nefes aliyo bazen burnundan hirilti geliyo bebeğimin burnunu nasil temizleyebilirim
Noname21 Gizos- aspiratör ler var. Ama coknkullanmak zararli. O yuzden serum fizyolojikler var küçük küçük şişelerde onu enjektore çekin burnu tokandikca sıkın burnundan Tuzlu su. Acar burnunu
mehmel54 Gizos- serum fizyolojigi sıkıp aspiratorle çekebilirsin ben öyle yapıyorum bi sabah bi akşam açıyor burnunu
Barany Gizos- bizim de burun tıkanıklığı problemimiz var. Otri bebe aldık damlası var onu damlatıp çekiyorsunuz. Bir de baby vac diye bir marka görmüştüm öneriliyordu. Süpürge ile çekildiği için içime sinmemişti benim
Gizos- mehmel54 sadece burun aspiratör ü var ama serum fizyolojiği yok direk burun aspiratör ile çeksem olmaz mi mehmel54
Gizos- Tugraninannesi sadece burun aspiratör ü var serum fizyolojik yok burun aspiratör ü yle çeksem olmaz mi
mehmel54 Gizos- derinlerdekini temizlemez bende öyle yapıyordum daha kötü oldu birde canını acıtır o yüzden serum fizyolojik olsa daha iyi olur
Tugraninannesi Gizos- ama burnu yumuşatmak için oraya sıvı sıkmanız iyi olur nöbetçi eczaneden bulabilirsiniz
Karadeniz04 Gizos- eğer imkanın varsa eczaneden alabilirsin serum ama imkan yoksa çay kaşığına sütünü damlat burnuna koy 2 dakika bekle yumuşasn sonra cek