Kuzucukumsu https://www.hizliresim.com/kc5i5wq merhabalar oğlum 7,5 aylık dişleri böyle olmuş diş çıkarıyor mu? Çok huysuz bugünlerde
Ummahan250820 Kuzucukumsu benım kızımda 6 bucuk aylık aynı bu sekılde doktor dıs cıkacak ama bıraz zamanı var dedı beklıyoruz cok huysuz mızmız aglayıp duruyor benım kızımda
Cnmoglm Kuzucukumsu benuımki 9 bucuk aylık halaa böyle bi rürlü çıkmadı ve kaç aydır böyle şiş yani ğüffff 4 gözle bekliyorum
Kuzucukumsu Ummahan250820 daha zamanı mı var😥😰ağlamak istiyorum 2 gündür perişan etti beni Allahım çıkana kadar kafayı yiyeceğim gaz dönemi bile böyle değildi bu çocuk😬
Ummahan250820 Kuzucukumsu ahh kuzum senı cok ıyı anlıyorum 2 gundur perısanız atesı vr aglayıp duruyor uyumuyor bugun bnde onla agladm kolık bır bebektı bu daha zormus umarım hmn cıkar sızındemı aglıyor hep
KaganinAnnesi26 Kuzucukumsu valla hep oyleler ama geç geliyor dişleri bizim 4 ay sonra geldi böyle şişti zaten çıkınca huzursuzluk bitmiyor 😖
Kuzucukumsu Cnmoglm ay ablası da 14 aylıkken çıkardı ilk dişini zaten 🤭 bu erken şişince erken çıkaracak herhalde dedim ama bunda da değişen bir şey olmayacak galiba. Sanırım huysuzluk oğlumun genel huyu 🤭🤭🤯
Cnmoglm Kuzucukumsu Allah yardımcın olsun nediyim ,😁😁ama geç çıkan dişler daha sağlık diye duydum inşallah öyledir
Kuzucukumsu Cnmoglm valla sağlıklı mı bilmiyorum ama geç çıkan diş daha zor çıkıyor kemikler güçlendiği için