yusufmertmom Kızlar 4,5 aylık oğlum gece falan sürekli her saat başı uyanıp emmek istiyor. Emdiği de 2-3 dk ancak yani. Bu uyuma süresini nasıl uzatabiliriz 🥺 her uyandığında sallamayı demiyorum ama yok ağlıyor illa emecek yani , önerilerinizi bekliyorum 🌸
yusufmertmom Mizgen mama meme şeklinde gidiyoruz zaten. Mama yendiğinde de aynısını yapıyor. Bunu alışkanlık haline getirdi daha çok
nazlieylul yusufmertmom bnmkide öyleydi yan yatır kafasını yavaş yavaş sok ağzına bide açken dene daha çok belki tutar bnm kızım iki aydan somra tuttu
Hilalayzz Biz 8 aylık olduk hala aynı sürekli kalkar emer yatar hatta bazı geceler yanıma alıyorum meme ağızdan çıkınca uyanıyor 🤦♀️ Tam dalmadan memeyi bıraktırın diyorlar yatakta dalsın diyorlar ama oda olmadı bizde siz deneyin belki olur 😊 bebekler meme de uyuduklarında uyanınca meme görmek istiyorlarmış
yusufmertmom Hilalayzz yaa bide memeyi bırakacak gibi mama yediği için 4,5 aylık daha çok küçük. Buna da ayrı üzülüyorum o zaman ne yaparız bilmiyorum
Sbdemir21 Ben bugün doktora gittim, aynı sorunu bende yaşıyorum yarım saatte bir uyanıyor dişleri yüzünden olduğunu söyledi.
yusufmertmom momofcherry aslında her saat başı emdiği için böyle 🤦🏽♀️ 2 saatte bir emzir diyorlar ama olmuyor