Benkimimki valla ben zayıflama macunu kullanıyorum kişiye özel yapılıyor rahatsızlıklarınız alerjiniz göz önüne alarak hazırlanıyor. ben 3 haftada 5 kilo verdim bu iştah kapatıyo ,benim deli gibi iştahım açık hele geceleri 3 4 paket hazır makarna hamur işi pizza kızartma. Vs vs malesef trioidlerim oldugu için çok yavaş zayıfladım 3 haftada 5 kilo az bana göre gün 2 öğün yiyorun ççm 6 7 den sonra kesinlikle yemedim ..bu 2 haftadır bozdum su 3 lt içmem
gerekirje 1 litre anca içiyodum yani öok aksattım buuna rağmen 5 verdim sç 73. Kilodayım suan macuna tekrar başladım inanılmaz iştahımı kesti cünkü ama bu sefer azimliyim böyle olmuyo bacım
Valla kocamı geçtim kendim bile kendime bakmak istemiyorum istediğimi giyemiyorum alamıyorum yok yani busefer spor da eklicem kendimi zorlucam ip ve hıt kardiyo gülük 10 dknyeter üstelik kardeşim fitnes eğitmeni ona ragmen adam benle uğraşma istemiyo bıktım senden diye bu nebiçim başlıyorsun bozuyosun ben kadınlara ders vermek istemiyorum filan filan işte