Papatya08 Ben bebegimin eşyalarını yıkarken omo bebek parfumsuzu kullanıyordum bitti o simdi aynısını alıp almamakta kararsızım siz ne kullanıyorsunuz memnun musunuz 🙂
Deletedmom_21 Papatya08 duru granüllü beyaz toz sabun aldim basindan beri onu kullaniyorum cok guzel kokuyor ve cok guzel temizliyor
herseySeninleguzel11 Papatya08 Sıvı düşünürseniz ilk basta uni baby parfumsuz kullanmıştım ama cabuk bittiği için duru granül matik kullandım 2-3 paket o bitince de dalan zeytinyağlı aldım .Şuan onu kullanıyorum bir de dalan roxy aldım ama onu daha kullanmadım.
hepbahar123 Deletedmom_21 resmini atabilmenimkanın var mı bn baktim çok pahalıydı galiba yanlıs baktım
Papatya08 Doga0812 yumoşun bebek yumusatıcısını kullanıyorum deterjandan harıc yarım ölecek deterjanı aynımı alsam değiştirsem mi diye karar veremedim
CeylinEkim Papatya08 ben sadece ilk 2 ay unibaby kullandım ondan sonra kendi kullandığımız deterjanı kullanmaya başladım doktorumuz alerji yapmıyorsa bi sakıncası yok dedi
Deletedmom_21 Papatya08 ben 2 ay oncesinden trendyoldan getittirmistim kuponum vardi indirimli almıştım ama zaten uzun gidiyor ya 2 ay oldi alali daha yariya gelmedik